COATINGS

Om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf is een speciale lakcoating nodig. Het verschil met wax is dat het een langdurige bescherming geeft op de lak. Er zijn vele coatings op de markt verkrijgbaar maar na veel te hebben getest in de praktijk en na het bestuderen van de verschillende coatings op verwerking en duurzaamheid heb ik de beste Mayvinci coating gekozen ter bescherming van uw auto.

MAYVINCI COATINGS

In een ongekende actie zijn vier internationale detailers uit verschillende landen aan een traject begonnen om een coatingtechnologie te ontwikkelen die de belangen van de detailing- en beschermingsindustrie vertegenwoordigt.
De missie van MAYVINCI is om de status quo te verbreken en deze zoektocht heeft ons bedrijf in verbinding gebracht met de beste en getalenteerdste mensen uit de hele wereld. Wij geloven oprecht dat unieke vaardigheden en ervaring ons onderscheiden van andere spelers in de detailingindustrie.
Het streven naar uitmuntendheid van MAYVINCI heeft de interesse gewekt van veel bedrijven, waardoor het merk MAYVINCI zich wereldwijd kan uitbreiden. Met grote investeringen, input van voortreffelijke engineers en de beste materialen wil MAYVINCI een uniek product bieden dat bepalend zal zijn voor de toekomst van de detailingindustrie.
Deskundigen uit de industrie geven aan dat een groot aantal topklanten van hun bestaande leveranciers overstappen op MAYVINCI, wat getuigt van de uitzonderlijke kwaliteit die ons bedrijf biedt en van het feit dat het merk MAYVINCI de lat hoger heeft gelegd.
Het motto van MAYVINCI is eenvoudigweg: ontwikkel een product met uitzonderlijke resultaten.
MAYVINCI biedt de ultieme bescherming voor auto’s, motoren, jachten en jets.

MK4

MK4 bestaat uit SIO2-verbonden nanodeeltjes en is een chemisch inert, krasvertragend membraan dat verbazingwekkende bescherming biedt en er wasachtig uitziet. De versterking van de chemisch verbonden nanodeeltjes versterkt en behoudt de look van een nieuwe auto. De extreem lage oppervlakte-energie van het coating is bestand tegen dagelijks vuil en zuur en zorgt voor betere schoonmaakresultaten.

Duurzaamheid: 18 maanden
Laagdikte: 2-3μm (meetbare maat van de lak)

Mayvinci MK4

C16

Een doorbraak in waterige keramische SiO2-chemie. C16 geeft een matrixachtig membraan van een beschermende, vuilafstotende laag op gelakte oppervlakken. Dankzij de synergie van waterafstotende en zelfreinigende eigenschappen garandeert de helderheid en glans van C16 enorme versterking en bescherming. C16 omhult het behandelde oppervlak door hieraan te blijven zitten, terwijl het betere intern bindende eigenschappen behoudt.

Duurzaamheid: 3 jaar
Laagdikte: 3-4μm (meetbare maat van de lak)

Mayvinci C16

AYANMO

De bestanddelen van “Ayanmo” van Mayvinci Europe zorgen ervoor dat het zeer goed blijft zitten op het oppervlak, wat wordt versterkt door de gekruiste, keramische achterkant. De moleculaire morfologie geeft het de coating zijn hardheid en elasticiteit. Dankzij een uniek element van de coating kan AYANMO werken met een lagere oppervlakte-energie en heeft deze tegelijkertijd invloed op antistatische eigenschappen die zorgen voor dat olie, water en stof worden afgestoten (omgevingsvuil). Een gedeponeerd ingrediënt in de coating absorbeert uv, waardoor deze uv opnieuw afgeeft als warmte en licht met een langere golflengte. Met gebruik van de juiste optische apparatuur heeft Ayanmo 92 GU (Gloss Units) onder een hoek van 20⁰ en 97 GU (Gloss Units) onder een hoek van 60⁰, wat de beste meetwaarde voor nanokeramische coatings tot op heden is.

Duurzaamheid: 5 jaar
Laagdikte: 4-5μm (meetbare maat van de lak)

Mayvinci Ayanmo

WHEELGUARD

Wheel Guard heeft een unieke binding met autowielen. Dankzij de doorbraak in de combinatie van organische en anorganische SiO2-elementen stoot de coating remstof en straatvuil af en is het bestand tegen hoge temperaturen. De extreem lage oppervlakte-energie van het folie en het inherente antistatische mechanisme zijn bestendig tegen wegcontact en zorgen ervoor dat Wheel Guard de meest geavanceerde wielcoating op de markt is. Het zorgt voor veel betere schoonmaakresultaten.

Mayvinci Wheelguard

OVERCOAT

Overcoat is een tijdelijke coating die een microscopische, keramiekachtige matrix van SiO2-bescherming biedt die oxiderende elementen afstoot en tegelijkertijd de diepe glans van Mayvinci-coating vasthoudt. Het houdt het intern gecoate oppervlak boven zich tot de onderliggende lagen hersteld zijn.

Duurzaamheid: 3 maanden

Mayvinci Overcoat