EXCLUSIEF

Onder de noemer exclusief wordt verstaan het detailen van niet alledaagse auto’s. Om een paar voorbeelden te noemen: Ferrari, Porsche, Tesla, Corvette, Aston Martin enzovoorts.

Deze exclusieve behandelingen worden eerst goed doorgesproken met de eigenaar om zo tot de gewenste behandeling te komen.

Er wordt met grootste zorg gewerkt aan uw exclusieve auto, zo wordt op meerdere plaatsen de lakdikte voor en na de behandeling bepaald.
Een exclusieve behandeling is doorgaans een klus die de nodige tijd vergt: alleen met de nodige tijd en aandacht wordt de ultieme perfectie behaald!
Afhankelijk van keuze in bescherming van de lak kan het zijn dat een auto 12 uur of langer moet curen (intrekken van het product in de lak) voordat verdere behandeling mogelijk is.

Na de behandeling is het ook mogelijk om de auto bij Shiny Ride Detailing in onderhoud te houden, dit wordt uiteraard goed met de eigenaar besproken en geheel naar wens ingevuld
Mocht de eigenaar advies willen om zelf het onderhoud bij te houden is dit ook mogelijk.

Shiny Ride Detailing kan u goed adviseren in gebruik van de juiste materialen en handelingen om zelf uw auto zo krasvrij te onderhouden en indien nodig demonstreren we hoe u bepaalde producten het beste kunt gebruiken.
Kortweg gezegd is voor iedereen een pakket op maat vast te stellen.